INFORMATIKA

A mai világban minden másodpercben új és innovatív ötletek születnek, amelyek megvalósítása legtöbbször elképzelhetetlen informatikai háttér nélkül, ezért célunk a lehető legszélesebb körben kiszolgálni ügyfeleink informatikával kapcsolatos igényeit.

AMIBEN HISZÜNK

Az informatika szépségei közé tartozik, hogy egy problémát többféleképpen is meg lehet oldani, ezért mi nem szeretnénk meggyőzni ügyfeleinket arról, hogy a mi megoldásunk a legjobb, csupán az egyik a sok közül.

Mivel az informatika területe hatalmas, ezért senki sem jelentheti ki, hogy ő mindenben jártas, de az ismeretlen, vagy új problémák megoldása is általában csak rugalmasságot, kíváncsiságot és elhivatottságot igényel.

Csapatunk igyekszik optimális megoldást találni a probléma és az ügyfél által megszabott keretek között. Mivel nem vagyunk elköteleződve egy márka, vagy beszállító mellett, így a lehetőségek szinte végtelen tárházából válogathatunk.

A felmerülő kérdés nálunk a lehetetlenre is csak az lehet: "Ezt hogyan oldjuk meg?"

SZOLGÁLTATÁSAINK

Weboldal és arculattervezés

Minden, amire az interneten történő megjelenéshez szükség lehet: a logótól a hosztingon át a weboldalig.

Üzemeltetés támogatás

A folyamatos és zökkenőmentes munkához szükség van egy biztos partnerre, aki hiba esetén azonnal segítséget tud nyújtani.

Biztonságtechnika

Egy jól működő kamerarendszer segítségével nyugodtabbak lehetünk, hogy az illetéktelenek távol tartják magukat értékeinktől.

Amennyiben nem találod a számodra szükséges szolgáltatást, akkor se csüggedj, keress fel minket bátran, biztosan kitalálunk valamit!

NÉHÁNY ADAT, AMI CSAPATUNKAT JELLEMZI

A számok dinamikus növekedésére büszkék vagyunk.

megjavított hardver

Karbantartott PC

Felügyelt szerver

Kész weboldal

AMIBEN MÁR OTTHON VAGYUNK

Hálózati eszközök

Főleg MikroTik hálózati eszközöket használunk új hálózatok tervezésénél, de jelenleg alkalmazunk Cisco, Ubiquiti és HP berendezéseket is.

Szerverek

Többségében Debian és Ubuntu Linux szervereket üzemeltetünk, de akad néhány Windows kiszolgáló is a felügyelt eszközeink között.

Virtualizáció

Szervereinken főleg KVM virtualizációt futtatunk, de volt már szerencsénk a XEN, XenServer, VMware technológiáihoz is.

Reszponzív megjelenés

Ahogy az átlag felhasználók eszközhasználata egyre jobban tolódik a mobil készülékek felé, úgy egyre fontosabbá válik, hogy minőségi tartalommal tudjunk szolgálni számukra is.

CMS

Weboldalainkat nagy átlagban Joomla! és WordPress tartalomkezelő rendszerek felhasználásával készítjük, hiszen ezzel ügyfeleinknek időt és pénzt is spórolhatunk.

HTML5 és CSS

Egy weboldal szépsége nem minden esetben a designeren és a fejlesztőn múlik, de az átfogó weblapkozmetikai ismeretek nélkül szinte lehetetlen lenne a siker.

Grafikai munkák

Számtalan plakát távozott már grafikai stúdiónkból, de roll-up, molinó, kitűző, vagy oklevél tervezése sem fogott még ki rajtunk.

Javítás, karbantartás

Alkalomadtán elektronikai eszközeinket is szervizeltetni és tisztíttatni kell. Hasonlóan autóinkhoz, ezek is meghálálják a gondoskodást.

Kamerarendszer

Az ember biztonságérzetén sokat javíthat pár jól elhelyezett kamera, melyek felvételeit a nap 24 órájában, bármikor megnézheti, vagy igényeitől függően akár hetek múlva is visszanézheti.