WEBOLDAL ÉS ARCULATTERVEZÉS

Az interneten való megjelenés ma már nem lehetőség, hanem elvárás, hiszen sokszor halljuk: "ami nincs fent a weben, az nem is létezik"!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Egy weboldal sokféle indíttatásból készülhet: bemutatkozásként, annak érdekében, hogy eladjunk valamit, vagy csak úgy, mert miért is ne?

Ha még nincs weboldalad, vagy van, de nem úgy működik ahogy kellene és ezen változtatnál, akkor jó helyen jársz!

Cégünk általában Joomla! és WordPress tartalomkezelő rendszereket (CMS) alkalmaz, hisz' ez meggyorsítja a weboldalak elkészítésének idejét, illetve megkönnyíti az adatok feltöltését, kezelését, továbbá a weboldal karbantartását is.
Sok webfejlesztő azon az állásponton van, hogy egy CMS rendszerhez tartozó sablon nem szabható a megfelelő mértékben testre.

Mi úgy gondoljuk, hogy ez így nem teljesen igaz.
Az biztos, hogy a rendszer csak bizonyos keretek között módosítható és néhol el kell fogadnunk kompromisszumos megoldásokat is, de ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk az egyedi megjelenésről.

Alapvetően egy-egy korszak stílusa határozza meg a sablonok elrendezését is, mint például manapság a slider és a fejlécben elhelyezkedő, görgetéssel csúszó menü nélkül szinte elképzelhetetlen lenne egy honlap.

Tulajdonképpen a te igényeidnek is megfelelő lehet egy tartalomkezelő, csak a jó sablont kell megtalálni, amit elképzeléseid szerint tudunk finomítgatni.

Miért is jó neked, ha a weboldalad mögött egy tartalomkezelő áll?

 • Gyorsabb az elkészülési idő, hiszen egy előre megírt programot telepítünk és állítunk be, majd ehhez készítünk neked egy szép megjelenést.
 • Te magad is könnyen szerkesztheted weboldalad tartalmát, de ha neked úgy könnyebb, mi is elláthajuk ezt a feladatot.
 • Folyamatos frissítések állnak rendelkezésre, így az esetleges biztonsági rések hamar javításra kerülnek.
 • A CMS általában keresőoptimalizált (SEO), így könnyebben kerülhet weblapod a célközönség elé.

 • Igény esetén egyedi weboldalt is készítünk, mivel bizonyos esetekben csak így érhető el a kívánt végeredmény.

  webpage
  Hogyan csináljuk ezt az egészet?

  1. Első megbeszélésünk alkalmával összeszedjük, hogy mire is van szükséged és hogy ez hogy kerül kivitelezésre.
  2. Ezután egy kis időre lesz szükségünk, hogy elkészítsünk egy koncepció oldalt, amit te majd jól megkritizálhatsz.
  3. Az építő jellegű kritikáid alapján mi átalakítjuk és kicsinosítjuk az oldalt.
  4. Ezt kb. addig ismételgetjük, amíg a weblap olyan nem lesz, amilyennek te megálmodtad (...vagy amíg el nem veszítjük türelmünket ).
  5. Végül elkezdjük a weboldal tartalmakkal való feltöltését.

  Új weboldalad úgy készítjük el, hogy az reszponzív legyen, azaz optimálisan jelenjen meg különféle eszközökön - legyen az asztali számítógép, tablet, vagy telefon.

  A koncepció oldal cégünk saját tárhelyén készül. Ezzel is spórolunk neked, hiszen amíg nincs kész weboldalad minek fizetnél a tárhelyért? (Ha rendelkezel már saját tárhellyel, akár közvetlenül oda is dolgozhatunk.)

  A weboldal készítése alatt folyamatos kapcsolatban állunk veled, hogy a lehető legjobb végeredmény születhessen.
  Ha szeretnéd, a honlap elkészülte után sem hagyunk magadra: havi mentés, karbantartás, frissítés kérhető.

  Amint elkészült a weboldalad és publikálni szeretnéd, szükséged lesz a már emlegetett tárhelyre és vele együtt egy domain névre, amit mi is tudunk biztosítani számodra.

  ARCULATTERVEZÉS

  A jó arculat meghatározó lehet, hiszen ezzel találkoznak legelőször a leendő ügyfelek, ez alapján ítélnek, nem utolsósorban pedig hamar felismerhetővé teszi az adott céget.

  Egy szépen kivitelezett honlap mellett egy csinos logo, vagy akár egy email aláírás is pozitív benyomást kelthet az érdeklődőben, tehát a megfelelő arculat kialakítása minden cég számára elengedhetetlen.

  Amiket tervezünk:
  • logo
  • névjegykártya
  • email aláírás
  • levélpapír
  • mappa

  Ezek mellett nekünk különböző grafikai elemek szerkesztése, fotók készítése sem okoz gondot (pl.: profilkép, borítókép, plakát, roll-up, molinó, kitűző, stb.).

  arculattervezés