TÖRTÉNETÜNK, TERVEINK

Cégünk fiatalok által alapított széleskörű szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás. Célunk, hogy komplex tevékenységünkkel minél több igényt képesek legyünk kielégíteni.

2016 végén baráti társaságunkkal úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy közös kalandba, alapítunk egy kft.-t, és megmutatjuk mit tudunk.
Mivel sokan vagyunk, sokfélék, összeszedtük az általunk már jól ismert 4 fő tevékenységi kört, melyek a következők:


  • oktatás és tréning
  • fordítás és tolmácsolás
  • rendezvényszervezés
  • informatika és weboldal készítés, arculattervezés


Alapításunk óta (2017) már szerveztünk számos oktatást Nagykanizsán, illetve távoli városokban is, több helyi céggel is kötöttünk szerződést fordítási munkálatokra.

Volt már két hiánypótló 30+ Party-nk Nagykanizsán, melyet nagy érdeklődéssel fogadott célközönségünk.
De nem csak a felnőtteknek állunk rendelkezésére.
Születésnap- és táborszervezés területén is nagy tapasztalatunk van. Ezek szintén nagy sikereket értek el.

2018. szeptemberében elindítottuk tanodánkat, melyet úgy álmodtunk meg, hogy ne legyen olyan kötött, mint az átlag tanodák rendszere (pl. evés-ivás nemhogy megengedett, de mi biztosítjuk, stb.). Célunk, hogy a foglalkozásokon szívesen vegyenek részt a gyerekek, jól szórakozzanak tanulás közben, és ne csak azért jöjjenek mert “kötelező” és a “házinak meg kell lennie”.
Tanodánk a Raffi Tehetségműhely és Tanoda nevet viseli, hiszen a foglalkozások alkalmával folyamatos méréseket végzünk annak érdekében, hogy megtudjuk, mi iránt érdeklődnek a gyerekek, miben tehetségesek. Ezek alapján a kijelölt napokon egyéni, vagy csoportos tehetséggondozó foglalkozásokat tartunk.

Az informatika területét is igyekszünk lefedni: weboldal készítése, arculattervezés, hálózatok kiépítése, üzemeltetés, karbantartás. A felsoroltakat már mind kérték tőlünk ügyfeleink, akik továbbra is a mi segítségünkkel kívánják a felmerülő problémákat megoldani, vagy a már meglévő rendszert fejleszteni.