Csapatépítő tréning


Ki ne szerette volna már látni a főnökét egy evezőlapáttal a kezében, miközben épp belefordul rafting közben a folyóba?

Ki ne szerette volna megtapasztalni vezetőként, hogy alkalmazottai őszintén nevetnek vele együtt, miközben próbálják kötélhúzás közben elrántani az ellenfél csapatot?

A csapatépítő tréningnél jobb módszert még nem sikerült kitalálni arra, hogy egy munkahelyi kollektívát a komfortzónájából kibillentsenek, a csoportszerepek letisztázódjanak, valamint a munkahelyi konfliktusok feloldódjanak. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő hangsúlyt kapjon egy cég életében a tudatos közösségépítés.

De, vajon lehetséges-e, hogy egy csapatépítő tréning egyszerre közösségkovácsoló és egyben szakmailag fejlesztő hatású legyen?

A válaszunk igen. Mégpedig hogyan?

Csapatépítő tréningjeink úgy épülnek fel, hogy az aktivitást igénylő élményalapú programok közé szakmai fejlesztő elemek kerülnek beágyazásra. A közösségkovácsoló programokon felül, olyan interaktív, tréner által tartott foglalkozásokat ölelnek magukba, melyek megerősítik a résztvevők kapcsolatkialakítási funkciót, hozzájárulnak az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez és a kollegiális kapcsolatok kiépítéséhez.

Az értékesítési, ügyfélszolgálati területen dolgozók, valamint a vezetői szerepet betöltők számára a 21. században nélkülözhetetlen ismeretek kerülnek átadásra.

Indoor és outdoor tréningjeinket a megrendelő cégprofiljához illeszkedve valósítjuk meg, a résztvevők aktuális helyzetét megismerve.

Programjaink, melyek köre folyamatosan bővül:
  • sárkányhajózás
  • csoportos kincskereső játék
  • társadalmi felelősségvállalást támogató (CSR) programok
  • bortúra
Egyedi árajánlat kérése:
info[at]raffi.hu