Hírek

Csillagtábla programot vezettünk be

november 04, 2019

Szeptembertől Hegedüs Lászlóné Zsuzsanna fejlesztő pedagógus kollégánk javaslatára elindult Csillagtábla programunk.

Célunk a pozitív megerősítés, az elismerés, a dicséret. Motiválni szeretnénk a gyerekeket, hogy még inkább működjenek együtt a tanodai foglalkozások során, hiszen sokkal hamarabb célba érünk, ha egyfelé evezünk.

A gyerekeket két havi ciklusban értékeljük a tanodai szorgalmuk, magatartásuk és a kollégákkal/csoporttársakkal való együttműködés alapján. A jutalom mindig más: a szeptember és október hónap jutalma a legtöbb csillagot gyűjtőnek 2 darab mozijegy.

Szolgáltatásaink

Tehetségműhely és tanoda

Szülinapi party

Nyári tábor

Tehetségműhely és tanoda

Modern felfogás

Szeretjük az újításokat, az átlagtól eltérő megoldásokat, így nálunk a gyerekek nem csak újabb unalmas órákat töltenek el.

Kibontakozási lehetőség

Célunk, hogy a fiatalok ne érezzék magukat bezárva, vagy szigorú szabályok közé szorítva. Itt mindenki megtalálhatja önmagát!

Komplex szórakozás

Műhelyünk megoldás lehet szülinap, névnap, vagy bármilyen különleges alkalom megünneplésére, hisz’ itt otthon érzik magukat a csemeték.

Tanoda - másképp

Kötetlenebb, és ezáltal szórakoztatóbb módja a házi elkészítésének, és a további felkészülésnek. Mert szerintünk így is lehet csinálni!

A tanulás módszertana

„Tanulj meg tanulni!” - Ezt a mondatot szinte már mindenki hallotta, azonban ez a gyakorlatban nem olyan egyszerű. Mi segítünk!

Tábor

Igyekszünk a nyári szünetben is minél több terhet levenni a szülők válláról, így talán számukra is jelenthet a szünet egy kis pihenést.