Hírek

Peti szülinapja a Raffis barátokkal

november 13, 2019

Peti édesanyjának kérésére megtartottuk Peti szülinapját Tehetségműhely és tanodánkban, a hozzánk járó gyerkőcökkel együtt.

Talán ebből is látszik, hogy foglalkozásainkon nagy figyelmet fordítunk arra, hogy igazi csapatként gondolkodjanak és tekintesenek magukra a Raffisok, illetve hogy a sulis és otthoni barátokon kívül még egy szuper közösség tagjai legyenek.

Egy óriási (és még milyen finom) tortával ünnepeltünk.

Szolgáltatásaink

Tehetségműhely és tanoda

Szülinapi party

Nyári tábor

Tehetségműhely és tanoda

Modern felfogás

Szeretjük az újításokat, az átlagtól eltérő megoldásokat, így nálunk a gyerekek nem csak újabb unalmas órákat töltenek el.

Kibontakozási lehetőség

Célunk, hogy a fiatalok ne érezzék magukat bezárva, vagy szigorú szabályok közé szorítva. Itt mindenki megtalálhatja önmagát!

Komplex szórakozás

Műhelyünk megoldás lehet szülinap, névnap, vagy bármilyen különleges alkalom megünneplésére, hisz’ itt otthon érzik magukat a csemeték.

Tanoda - másképp

Kötetlenebb, és ezáltal szórakoztatóbb módja a házi elkészítésének, és a további felkészülésnek. Mert szerintünk így is lehet csinálni!

A tanulás módszertana

„Tanulj meg tanulni!” - Ezt a mondatot szinte már mindenki hallotta, azonban ez a gyakorlatban nem olyan egyszerű. Mi segítünk!

Tábor

Igyekszünk a nyári szünetben is minél több terhet levenni a szülők válláról, így talán számukra is jelenthet a szünet egy kis pihenést.