Slide Three - másolat

  TEHETSÉGMŰHELY ÉS TANODA

  Egy kicsit másképp

  Slide Three - másolat
  Slide Three - másolat - másolat

  SZÜLINAPI PARTY

  A szórakozás garantált!

  Slide Three - másolat - másolat
  Slide One

  NYÁRI TÁBOR

  Móka a nyári szünetben

  Slide One
  previous arrow
  next arrow

  Hírek

  Állati kalandok - Még aktív a jelentkezés!

  június 30, 2018

  Még lehet jelentkezni az Állati kalandok táborunkra!

  A tábor során a kis felfedezők izgalmas, interaktív természettudományos foglalkozások során ismerik meg a dzsungelt, a sivatagot, az erdőt, a vizet, mint élőhelyet, valamint ezek élővilágát.

  Sok vendég előadónk is lesz, akik bemutatják munkájukat (állatorvos, természet- és állatfotós, terápiás kutyusok gazdái, négylábú társaik, és a lista itt még nem ér véget).

  A tudományos foglalkozások mellett kézműves- és műhelyfoglalkozások, mozi, és többek között kirándulások is színesítik a programot.

  Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízórait, ebédet, és uzsonnát. Ezek gyermekbarát ételek, tehát szívesen eszik a gyerekek, de nem utolsósorban frissek és táplálóak is egyben. Egész nap „Ital-BÁR” áll a gyermekek rendelkezésére.

  26 főt tudunk fogadni táboronként, a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik.

  További információ és jelentkezés az alábbi elérhetőségeken Nagy-Péterfi Ritánál:

 • +36 70/ 667 89 61
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Szolgáltatásaink

  Tehetségműhely és tanoda

  Szülinapi party

  Nyári tábor

  Tehetségműhely és tanoda

  Modern felfogás

  Szeretjük az újításokat, az átlagtól eltérő megoldásokat, így nálunk a gyerekek nem csak újabb unalmas órákat töltenek el.

  Kibontakozási lehetőség

  Célunk, hogy a fiatalok ne érezzék magukat bezárva, vagy szigorú szabályok közé szorítva. Itt mindenki megtalálhatja önmagát!

  Komplex szórakozás

  Műhelyünk megoldás lehet szülinap, névnap, vagy bármilyen különleges alkalom megünneplésére, hisz’ itt otthon érzik magukat a csemeték.

  Tanoda - másképp

  Kötetlenebb, és ezáltal szórakoztatóbb módja a házi elkészítésének, és a további felkészülésnek. Mert szerintünk így is lehet csinálni!

  A tanulás módszertana

  „Tanulj meg tanulni!” - Ezt a mondatot szinte már mindenki hallotta, azonban ez a gyakorlatban nem olyan egyszerű. Mi segítünk!

  Tábor

  Igyekszünk a nyári szünetben is minél több terhet levenni a szülők válláról, így talán számukra is jelenthet a szünet egy kis pihenést.